Thomas thorén svt

Tomas Thorén (@tomasthoren) • Instagram photos and videos

Swedish journalist in Istanbul. SVT:s Turkietkorrespondent. · 528 posts · 1,908 followers · 1,709 following.

Tomas Thoren (@TomasThoren) / Twitter

Swedish journalist in #Istanbul. SVT:s Turkietkorrespondent. Istanbul, Turkey …

Tomas Thorén: Hjälpen används i ett politiskt spel – SVT Nyheter

Tomas Thorén: Hjälpen används i ett politiskt spel | SVT Nyheter

13 feb. 2023 — De använder hjälpsändningarna som en bricka i det politiska spelet, säger Tomas Thorén, SVT:s Turkietkorrespondent, i Rapport.

En vecka efter jordbävningen har de internationella hjälpleveranserna till de drabbade rebellkontrollerade områdena i Syrien ännu inte kommit fram. Orsaken är att regimen i Damaskus satt sig på tvären på grund av det pågående inbördeskriget.– De använder hjälpsändningarna som en bricka i det politiska spelet, säger Tomas Thorén, SVT:s Turkietkorrespondent, i Rapport.

SVT:s korrespondent: ”Beskrivs som en stor framgång för …

SVT:s korrespondent: ”Beskrivs som en stor framgång för turkiska regeringen” | SVT Nyheter

3 dec. 2022 — Turkiska medier har publicerat videoklipp av gripandet. – Det beskrivs som en stor framgång för den turkiska regeringen, säger Tomas Thorén.

En man har utvisats från Sverige till Turkiet. Fallet har skapat rubriker i turkiska medier och kopplas till Sveriges Natoansökan, enligt SVT:s korrespondent Tomas Thorén.

Turkietkorrespondenten: Kommer med budskap om stöd

Blinken på besök i Turkiet: ”Budskap om stöd” | SVT Nyheter

för 2 dagar sedan — Mötet skulle ha handlat om Nato, Sverige och Finland, men kommer domineras av jordbävningen, tror SVT:s Turkietkorrespondent Thomas Thorén.

USA:s utrikesminister Antony Blinken är på besök i Turkiet. På agendan står samtal om Nato, Sverige, Finland och amerikanska stridsflyg, men samtliga ämnen lär överskuggas av jordbävningen, tror SVT:s Turkietkorrespondent Thomas Thorén.

SVT:s Turkietkorrespondent svarade på frågor

SVT:s Turkietkorrespondent svarade på frågor | SVT Nyheter

22 maj 2022 — Vad undrar du om Turkiets inställning till svenskt natomedlemskap? Ställ dina frågor till SVT:s Turkietkorrespondent Tomas Thorén.

Turkiets president Erdogan har ställt flera krav för att godkänna Sveriges ansökan om Natomedlemskap. Så sent som i går meddelade presidenten att Sveriges ”politiska, ekonomiska och vapenstöd till terrororganisationer måste upphöra”. Läs chatten med SVT:s Turkietkorrespondent Tomas Thorén här nedan.

SVT:s reporter: Första utlämningen på många år – SVT Nyheter

SVT:s reporter: Första utlämningen på många år | SVT Nyheter

12 aug. 2022 — Men enligt regeringen är utlämningen ett rent rutinärende. Hör Thomas Thorén om utlämningen och reaktionerna i Turkiet i klippet ovan. Relaterat.

Sveriges regering meddelade att en 35-årig man som varit frihetsberövad i Sverige kommer att utlämnas till Turkiet.– Det ligger nära till hands att tro att hanteringen har påverkats av överenskommelsen med Turkiet och Natobråket, säger Thomas Thorén, som bevakar Turkiet för SVT.

Tomas Thorén – PressReader

PressReader.com – Digital Newspaper & Magazine Subscriptions

30 sep. 2022 — Ålder: 41 år. Bor: Istanbul. Gör: Frilansjournalist, just nu på uppdrag av SVT som Turkietkorrespondent. Uppväxt: I Munkedal, gick på gymnasiet …

Digital newsstand featuring 7000+ of the world’s most popular newspapers & magazines. Enjoy unlimited reading on up to 5 devices with 7-day free trial.

SVT Nyheter – Frilansjournalisten Tomas Thorén, som bor i…

Frilansjournalisten Tomas Thorén, som bor i Istanbul, förklarar varför man ska bry sig om det som just nu händer i Turkiet. #svtnyheter.

Keywords: thomas thorén svt, tomas thoren svt